Advertenties


Home » Advertenties » Herplaatsers »

Goed nieuw thuis gezocht voor onze poes Kiki

Met pijn in ons hart zijn we op zoek naar een goed nieuw thuis voor onze lieve Kiki. Kiki is een super lief poesje van 10 jaar oud. Kiki houdt heel erg van zonnen en knuffelen, maar zij is ook een beetje een probleempoesje. Kiki is van kleins af aan al een beetje een gestrest poesje geweest maar dit is in de loop der jaren erger geworden. Dit uit zich op verschillende manieren: ze krabt zichzelf heel veel maar ze kan ook overstuur raken van bijvoorbeeld de stofzuiger of een centrifugerende wasmachine en wil dan graag veilig buiten zitten tot alle herrie over is. Er zijn in het verleden diverse lichamelijke onderzoeken gedaan, ze heeft speciaal dieetvoer gehad en er is een kattengedragsdeskundige op bezoek geweest maar dat heeft allemaal niet echt geholpen. Het hoort dus gewoon bij haar. Daarnaast plast ze ook regelmatig naast de kattenbak .

Maar wat ze ook heel eng vindt… kinderen. En laten wij daar nou net een van hebben sinds 2 jaar, en nummer 2 is onderweg. En dat levert een hoop stress bij haar op. Haar “problemen” zijn niet de reden dat we haar weg doen, daar hebben we al een paar jaar mee te maken. Maar ze is bij ons niet gelukkig en ik hoop heel erg dat Kiki bij een nieuw baasje de rust kan vinden die wij haar niet kunnen bieden.

Wat heeft Kiki nodig?
• Heel veel aandacht, knuffels en liefde
• Een balkonnetje of tuintje waar ze lekker kan zonnebaden
• Rust
• Het liefst het huis voor haar alleen (geen andere huisdieren)
Haar nieuwe baasje:
• Is veel thuis en heeft veel tijd en aandacht voor haar
• Heeft veel geduld
• Heeft ervaring met (probleem) katten
• Heeft geen (of grote) kinderen

Verder is Kiki gesteriliseerd, gechipt en krijgt ze binnenkort haar vaccinaties. Kiki gaat alleen weg als wij een heel goed gevoel bij het nieuwe baasje hebben want wij houden veel te veel van haar om haar “zomaar” weg te doen.

gallery
gallery
gallery

Let op! om een bericht te verzenden moet je ingelogd zijn.