Advertenties


Home » Advertenties » Herplaatsers »

Doof katje zoekt een avontuurlijk/liefdevol tehuisje!

Goedemorgen!

Ik vind het vreselijk om dit bericht te moeten schrijven, maar de reden dat ik het toch doe is om te kijken of iemand anders een warmer mandje kan bieden dan ik voor mijn ontzettend leuke, lieve, grappige en knappe Mo.

Mo is een gecastreerde kater van 3,5 jaar oud. Ik kocht Mo als kleine kitten. Bij thuiskomst werd al snel duidelijk dat hij volledig doof was. Aangezien ik in een appartementje woon met balkon was dit voor mij geen enkel probleem. Mo is een echte allemans vriend. Komen er mensen bij je op bezoek? Hij ploft zo op iedereen zijn schoot neer. Lig je op de bank met een badjas aan? Hij kruipt er lekker in om een dutje te gaan doen.

Mo is ontzettend maar dan ook echt ontzettend speels. Alles wat speelbaar is, vind hij leuk! Ik werk 40 uur en heb helaas niet de tijd om hem deze aandacht te geven. Nu heb ik wel een maatje voor hem maar deze poes is lui en niet speels.. Dit resultaat vaak in geblaas en irritaties onderling. Een speels maatje zou dus de ideale oplossing zijn! Ik wil Mo eigenlijk voor geen goud kwijt, maar ik weet dat hij bij mij niet helemaal gelukkig is. Hij mauwt regelmatig om aandacht te vragen, en als hij geen aandacht van mij krijgt gooit hij een enkele keer wat om. Ondertussen kijkt hij me dan aan of ik het wel heb gezien. Exact hetgeen ze doen als ze niet de aandacht krijgen die ze verdienen. Zoals ik al eerder vermeld heb, werk ik 40 uur en heb daarnaast een vrij druk prive leven waardoor ik niet aan al die eisen kan voldoen voor hem. Ik voel mij hier ontzettend schuldig over, maar ik houd hem ondertussen al 3,5 jaar omdat ik hem niet kwijt wil. Nu ben ik heel erg benieuwd of ik hier wellicht HET gouden mandje kan vinden! Het gouden mandje is in mijn ogen, voor hem:

- Een tehuis waar veel aandacht is voor Mo.
- Iemand die het leuk vind om met speelhengeltjes en laserlampjes in de weer te gaan
- Het liefst een groter huisje dan mij, 44 m²
- Aanwezigheid van een andere speelse (!)katten. Dit is trouwens wel een harde eis.
- wellicht een tuintje?

Ik hoop echt dat ik iemand kan vinden die aan dit profiel voldoet want echt, dit is het meest leuke katje die ik ooit heb meegemaakt. Oh en ik heb nog nooit zo hard gelachen om een katje! Hij is gewoon cool!

Eventuele vragen beantwoord ik met alle liefde! Groetjes,
gallery
gallery

Let op! om een bericht te verzenden moet je ingelogd zijn.